Novi korisnik?
Registrujte se
Ovim izjavljujem da prihvatam Uslove korišćenja i Politiku privatnosti agencije Menta.
Zaboravili ste Vašu šifru?
Već imate nalog?
Prijavite se
Ovim izjavljujem da prihvatam Uslove korišćenja i Politiku privatnosti agencije Menta.

6 neobičnih trikova za blistav dom

Biljno i dečije ulje, filter za kafu, novine i folija drastično skraćuju vreme koje vam je potrebno da očistite svoj životni prostor. Kućni poslovi mogu da traju ceo dan. Agencija za čišćenje Novi Sad vam daje savete kako da počistite kuću. Možda već u sledećem trenutku shvatite da ste jedan ugao zaboravili. I tako u krug. Da biste trošili manje energije na tu zamornu obavezu, možete da isprobate ove trikove koji štede vreme i živce, a dom će vam uvek biti čist. Ovo su naši trikovi za blistav dom.

Biljno ulje protiv masnoće

Iako zvuči protivrečno, biljno ulje savršeno uklanja masnoću s kuhinjskih površina. Kanite malu količinu na papirni ubrus i prebrišite rernu, na primer. Rezultat će vas iznenaditi.

Dečije ulje za hromirane površine

Hromirane površine se lako zamagle i postanu neprivlačne. Ispolirajte slavine i ostale slične površine peškirom ili pamučnom krpom na koju ste stavili nekoliko kapi ulja za bebe, preporučuje agencija za čišćenje Novi Sad.

Novine u smeću

Pročitajte i:  Test: Saznajte da li će vam kolač uspeti

Obložite kantu za smeće novinama. On će upiti svu vlagu, a kanta će ostati suva.

Omekšivačem na podove

Pre nego što krenete da perete podove, u vodu dodajte malo omekšivača za veš kako bi oni duže ostali čisti.

Filter za kafu briše prašinu

Verovali ili ne, oni odlično skidaju prašinu s laptopa i monitora. Na sebe skupljaju svu prljavštinu, a nema bojazni da će ogrebati te osetljive površine. Filter za kafu možete da koristite i na nameštaju.

Folija štiti frižider

Ako police u frižideru obložite plastičnom folijom, ređe ćete morati da ih perete. Jedino ćete, naravno, morati s vremena na vreme da promenite foliju, ističe agencija za čišćenje Novi Sad.