Najčešće postavljana pitanja

Šta ako sam zaboravio/zaboravila na moj termin za čišćenje?
Poslaćemo Vam podsetnik SMS-om, ali ako naš radnik ne bude mogao da pristupi objektu shodno instrukcijama koje ste nam dostavili, ili niste kod kuće u vreme kada ste rekli da ćete biti, biće Vam naplaćena naknada u iznosu od 250 dinara.
Koja je vaša politika u slučaju otkazivanja?
Otkazivanje je besplatno ukoliko nas obavestite dan ranije pre rezervisanog termina. Ako otkažete čišćenje na dan termina čišćenja, biće Vam naplaćena naknada u iznosu od 250 dinara.
Da li neko mora da bude prisutan tokom čišćenja?
Da li će neko biti prisutan ili ne za vreme čišćenja zavisi od Vas! Bitno je da nam dostavite detaljna uputstva kada rezervišete online Vaš termin za čišćenje, kako bi naš radnik mogao lako da pristupi prostorijama. Vaše prostorije će biti zaključane kada naš radnik završi sa čišćenjem.
Da li moram da imam džoger, kantu ili usisivač?
Samo ako izaberete Osnovni paket.
Da li čistite tokom vikenda ili nakon regularnog radnog vremena?
Servis je dostupan i tokom vikenda i nakon radnog vremena. Naše osoblje je na raspolaganju tokom dana, večeri ili vikendom, u zavisnosti od Vaših zahteva.
Zašto su cene za plaćanje gotovinom više?
Iz razloga što imamo mnogo više papirologije kao i obavezu uplaćivanja pazara u banci svaka tri dana. Srećom, ako ste pravno lice, moderne tehnologije vam omogućavaju da izvršite uplatu sa svega nekoliko klikova na pametnom telefonu ili računaru. Ali ako preferirate dobru staru gotovinu, ni to nije nikakav problem.
Da li je problem ukoliko je u objektu moj kućni ljubimac?
Mi obožavamo životinje, tako da nam tokom online rezervacije samo dostavite detaljna uputstva ili napomene vezane za Vašeg kućnog ljubimca.
Šta ako nisam zadovoljan/zadovoljna kvalitetom usluge?
Kada naše osoblje završi sa čišćenjem, možete kontaktirati našeg menadžera i reći nam Vaše utiske. Ukazaćemo našem osoblju na propust i ponovo ih obučiti a sledeći put Vam poslati nekoga ko zadovoljava Vaša očekivanja. Ako naše osoblje čini da se kupac oseća nezadovoljno, takvu osobu ćemo otpustiti. Sprovodimo strog sistem nagrada i kazni i budite uvereni da će naše osoblje učiniti sve da budete zadovoljni.
Zašto vaše usluge koštaju nešto više u odnosu na usluge drugih osoba koje se bave čišćenjem?
Zato što plaćamo poreze, doprinose, plate, računovodstvo i slično. Ali zato dobijate bolju uslugu za samo 100 dinara više. Kod nas dobijate profesionalnu uslugu od kompanije sa svim prednostima koje ona donosi.

Postavite pitanje online

Šta ako mi treba Vaša usluga čišćenja u drugom gradu ili mestu?
Obavestite nas da Vam je potrebna usluga čišćenja u Vašem gradu i mi ćemo razmotriti otvaranje kancelarije u Vašem gradu.
Kako da ažuriram moje podatke?
Za ažuriranje Vaših podataka jednostavno se prijavite na Vaš profil na sajtu i unesite sve neophodne izmene.
Koje je Vaše radno vreme?
Naše radno vreme je od 09:00 to 18:00 - svakog dana. Ali, trudimo se da proveravamo Vaše poruke i rezervacije što je brže moguće, čak i tokom vikenda.
Da li će dolaziti uvek isti radnik?
Ukoliko ste zadovoljni našim radnikom koji dolazi kod Vas, javite nam i mi ćemo ovu osobu angažovati za sve Vaše termine. Samo nas kontaktirajte da bi nas obavestili i mi ćemo to bez problema učiniti!
Koji je vaš reon rada?
Radimo u Novom Sadu, ali je u planu otvaranje kancelarije u Beogradu.
Da li dobijam popust ukoliko sam redovni kupac?
Naši redovni kupci dobijaju poseban popust od 10% ukoliko sklopimo šestomesečni ugovor za periodično čišćenje.
Nemam usisivač.
Kliknite na polje “Nemam usisivač” i mi ćemo poneti naš. Takođe možete izabrati Premium paket ukoliko želite uslugu čišćenja sa specijalnim, visokokvalitetnim usisivačem za dubinsko čišćenje.
Da li perete sudove i veš?
Sudove - da. Veš - ne.